Keskustelu

Kauko SippoLHLH Tornien taisto20.5.2017 12.05
Vähän epämääräinen tämä taisteluasetelma...
Kuka oli havainnoimassa ja missä? Lajimäärä ja tunnelmat?

Pekka PöyhönenRe: LHLH Tornien taisto20.5.2017 15.00
Hei! Olin Pehkijärvellä ja olen laittanut havaintoni Tiiraan. Odotin enemmän laululintuja, mutta niitä vain ei ollut. Sää oli kyllä sitten aivan upea, melkein kuin kesällä kun linnut ruokkivat poikasiaan ja ovat hiljaa. Näin lisäki pari isoa petoa, mutta ne "hukkuivat" taivaan sineen ennen kuin sain ne kaukoputkeen.

AnnikaRe: LHLH Tornien taisto20.5.2017 17.59
Olin Salmistomäellä. Lajimäärä täsmälleen sama kuin viime vuonna eli 56. Pekan kaipailemat laululinnut olivat varmaankin Salmistonmäellä: kultarinta, lehtokerttu, satakieli... Mitään erikoisempaa en havainnut, mutta kuusilapsista joutsenperhettä oli mukava seurailla.

Marko JärvenpääRe: LHLH Tornien taisto21.5.2017 20.11
Pyöräilin Kortejärvelle ja Pettymykseksi Urjalan asemalla laulanut satakieli oli hiljaa tornilla .Taiston alkuun apuun tuli sattumalta paikallinen luontomies Nummelan Jorma . Kahlaajapuolella oli vilkasta. Lapinsirrit, suosirrit, valko-ja mustaviklot, suokukot, tyllit oli kivoja. Jouhi-ja lapasorsan puutteen korvasi järvellä uivat mustalintu ja pilkkasiipi. Koiraita vielä molemmat. Perinteinen kalasääski ei tullut, mut vastapuolen lieterannan puuhun lensi vanha merikotka. Saldoksi tuli vaisut 61 lajia. Opettavainen kiva kokemus tuli jälleen.

Reijo LeinoRe: LHLH Tornien taisto24.5.2017 10.39
Pekka, paljonko tuli saldoksi?
Laitan taistosta pari riviä Uutisiin, nämä keskustelut "häviävät" tai jossain vaiheessa häviävät aivan oikeasti.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: