Keskustelu

Tapani VähämäkiKanahaukan poikasia ammuttu.24.7.2017 17.27
Ypäjällä on ammuttu toden näköisesti kahdelta pesältä poikaset.Ypäjäläinen" miljonääri"on tavattu aseineen eräältä pesäpaikalta rehvastelemassa ampumisistaan.Riistakamerat valvovat ensi kesänä paikkoja maanomistajien luvalla.

Keijo NurmirantaRe: Kanahaukan poikasia ammuttu.25.7.2017 14.56
Toi olis jo poliisiasia.

Tapani VähämäkiRe: Kanahaukan poikasia ammuttu.25.7.2017 16.40
Poliisille on ilmoitettu mutta sana vastaan sana ei johda mihinkään.Myös ypäjän metsästysseuran puheen johtajalle on ilmoitettu...mutta kun on tällainen kolmen miehen poppoo joka terroria harjoittaa eipä siihen puututa.Hiljaisuudessa vaan touhutaan.Ja kun on poliisit vielä kavereita!

Eino SaloRe: Kanahaukan poikasia ammuttu.26.7.2017 16.02
Ei kait siinä auta muuta kun kulkea noita pesäpaikkoja mahdollisimman usein, myös lentopoikasten aikaan.2-3 porukoissa, niin on tarvittaessa todistajia. Myös epämääräiset laukaukset metsästysajan ja ampumaratojen ulkopuolelta
olisi hyvä verekseltään tarkistaa!Minulta saa asuttujen pesäpaikkojen
koordinaatteja,mutta vain todella luotettavat ihmiset.
Jos ja kun kiinnostusta asialle on! Itse aion kiertää nyt kaikki pesäpaikat, kun sairaslomani loppuu, ja kesäloma alkaa.....

Eino SaloRe: Kanahaukan poikasia ammuttu.4.8.2017 11.36
Kierreltiin myös eilen tän vuotisia kanahaukka-reviireitä. Tammelan -Forssan rajalla oli haukan pesä pudonnut
aika oudosti .Oli ollut tosi korkealla tukevien oksien päällä..Kalkkeja näkyi puun alla,eli poikasvaiheeseen oli ehtinyt.
Mitään merkkiä poikasista ei löytynyt enää.

Tapani VähämäkiRe: Kanahaukan poikasia ammuttu.7.8.2017 18.49
Näitä outoja tapauksia putkahtelee useammankin rengastajan alueilla,Ei tunnu enää riittävän että järjettömät avohakkuut varsinkin kesähakkuut tuhoaa pesiä ja pesämetsiä. Täytyy vielä ns.riistamies- terroristien ampua ja hävittää haukkoja.Löydettiin sentään Urjalasta kaksi kadoksissa ollutta pesää ja lentopoikueet.Mutta ei mene enää kauaa kun on turha Kanahaukan pesiä etsiä siitä tuntuu valtiovalta pitävän huolen.Ja tästä touhusta kärsivät kaikki muutkin metsien linnut ja eläimet..



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: