Keskustelu

Mikko VuorinenTuristeille lintumielenkiintoa pitkällä tähtäimellä Tammelan alueelle - ideoita?11.8.2018 23:42
Hei!

Forssa ja Tammelan seutu miettii parhaillaan, miten Forssan/Tammelan aluetta, erityisesti sen luontoa voitaisiin - luontoa kunnoittavalla tavalla - tehdä kiintoisaksi kaukaa ulkomailta (esim. Japani, Kiina) tuleville turisteille. Mitä suomalaista eksotiikkaa voisi aluen heille tarjota eri vuodenaikoina?

- marjan/sientenpoimintaa? luontoretriittejä ja/tai luonnon (lintujen) tarkkailun alkeita?

Nyt olisi erinomainen tilaisuus ideoida vapaasti kuten.pitäisikö Koijärvi palauttaa huomattavaksi lintujärveksi, vaikka veden pintaa nostamalla tai keksiä mitä vaan rohkeita, kestäviä, mielenkiintoisia suomalaisia ideoita Forssan/Tammelan alueen kehittämiseksi kestävän turismin osa-alueella - myös lintuelämysten osalta.

Kauko SippoRe: Turisteille lintumielenkiintoa pitkällä tähtäimellä Tammelan alueelle - ideoita?12.8.2018 19:10
Nytkö olisi erinomainen tilaisuus ideoida vapaasti?
Kerrotko ensin hiukan itsestäsi. Kiitos.
-Kauko Sippo-

Mikko VuorinenRe Turisteille lintumielenkiintoa pitkällä tähtäimellä Tammelan alueelle - ideoita?13.8.2018 0:51
Hei!
Olen maisteriopiskelija Tampereelta ja tulossa kansainvälisten arkkitehtiopiskelijoiden ensi viikon kestävälle "sustainable tourism premises" (kestävän kehityksen mukaisia turismitiloja turisteille) -kurssille, jossa ideoidaan vapaasti miten Forssan-Tammelan aluetta voidaan saada mielenkiintoisemmaksi ja helpommin saavutettavammaksi turisteille (ja myös alueella asuville) tulevaisuudessa esim. jalostettavien tai uusien rakennus/rakennelmaideoiden kautta. Alueen luonto- ja kulttuuriarvojen yhdistämien yhdeksi kokonaisuudeksi on brainstormingin yhtenä aiheena. Tämä on vain yksi väylä ensi viikon villeihinkin lähitulevaisuuden kehittämispohdintoihin. Kyse on siis yliopistokurssista, johon osallistun paikan päällä. Ideointikurssi kestää vain ensi viikon, joten nyt olisi tilaisuus hyvässä lykyssä saada oma villi kehittämisidea yhden opiskelijan mukana mahdollisena kehittämiskohteena. Mahdollisuus tämäkin =DVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: