Keskustelu

AnnikaHaku BL:n toimikuntiin31.3.2021 22:05
Haluatko päästä kehittämään jotakin toiminnan osa-aluetta BirdLifessa? Hae mukaan mieleiseesi toimikuntaan!

Toimikunnat toimivat apukäsinä ja -aivoina BirdLifen hallitukselle ja henkilökunnalle. Toimikunnat antavat samalla vapaaehtoisille mahdollisuuden tulla mukaan BirdLifen valtakunnalliseen toimintaan.


Toimikunnat ja niiden tehtävät:

- Tiira-kehittämistoimikunta auttaa Tiira-lintutietopalveluun tehtävien toimintojen ideoinnissa ja tarkentamisessa Tiira-toimikunnan vuosina 2013?2020 laatimien materiaalien pohjalta.

- Tiira-neuvontatoimikunta laatii ohjemateriaalia Tiiran käytöstä erityisesti jäsenyhdistysten käyttöön.

- Ilmastonmuutostoimikunta suunnittelee ja laatii toimintaohjeen BirdLife-yhteisön oman toiminnan ilmastovaikutusten minimointiin ja kompensoimiseen.

- Oikeuskäytäntötoimikunta laatii jäsenyhdistysten käyttöön erityisesti oikeuspäätöksiin perustuvia käytännön ohjeita valitusten teon avuksi.

- Kansainvälinen toimikunta tekee käytännön työtä BirdLife Internationalin Euroopan toiminnan ja tavoitteiden tukemiseksi.

- Nuorisotoimikunta kehittää järjestön valtakunnallista ja alueellista nuorisotoimintaa, tavoitteena muun muassa innostaa lisää nuoria lintu- ja luontoharrastukseen. Alle 29-vuotiaat ovat etusijalla toimikuntaan.


Haemme nyt jäseniä toimikuntiin kaksivuotiselle kaudelle 2021?2022. Jos halukkaita on paljon, teemme arviota kokemuksen ja motivaation perusteella.

Toimikuntiin voi ilmoittautua 7.4. asti tällä lomakkeella:

https://link.webropolsurveys.com/S/97A9D3D79C92F526BirdLifen hallitus nimeää toimikunnat seuraavassa kokouksessaan 12.4.

Tervetuloa mukaan!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: