VUODEN 2023 TAPAHTUMAT

Osa tapahtumien tiedoista on suuntaa antavia ja kaikkia ei vielä tässä ole. Jotain BirdLife Suomen 50-vuotisjuhlavuoteen liittyvää on ainakin tulossa. Kannattaa seurailla tätä sivua sekä keskustelupalstaa.


HUHTIKUUN LINTUILTA 14.4.

Perinteisesti Tammelassa Pehkijärven lintutornilla klo 17 alkaen. Lintutornin vieressä on laavu, jossa voi syödä omia eväitä tai vaikka paistaa makkaraa.

Osoite: Loukkuhuhdantie, Tammela. Lintutornin opasteet ohjaavat perille Teurontieltä Loukkuhuhdan tielle. (Autot tulee jättää Loukkuhuhtaan talon pihaan ja jatkaa matkaa kävellen peltotietä rantaan (n. 1km). Keväisin polku on usein kurainen ja saappaat ovat silloin sopivimmat jalkineet.

Tervetuloa kaikki linnuista kiinnostuneet seuraamaan Pehkijärven keväistä luontoa kokeneiden lintuharrastajien opastamana.


HUHTIRALLI 22.4.

Rallikuntana Forssa. Ralliaika klo 6-13. Kokoa joukkue tai kisaa yksin. Purkutilaisuudesta sovitaan lähempänä ajankohtaa. Ilmoittautumiset keskustelupalstalle.


VALOKUVANÄYTTELY LUONTOMUSEOLLA TOUKO - JA KESÄKUUN AJAN

Esillä Seppo Pessisen ja Tapio Tuomelan luontokuvia.

Muiden kuvien ohella näytillä myös kuvia Koijärvestä ja Kurkikuiskaajasta.

Kurkikuiskaaja Jouko Alhainen mahdollisesti jossain vaiheessa näyttelyä paikalla kertomassa mm. Koijärvestä. Mahdollisesti sinne järjestetään myös opastusretki. (tarkentuu myöhemmin)


TORNIEN TAISTO 6.5.

Yhdistyksen joukkue osallistuu taistoon yhdistystorniperiaatteella eli torniin voi tulla seuraamaan kisailua ja oppimaan linnuista & lintuharrastuksesta. 100 lintulajia -listaa saa myös täydennettyä!


KEVÄTRETKI PÄÄKAUPUNKISEUDUN HYVILLE LINTUPAIKOILLE 27.5.

Koko päivän retki toteutetaan, jos lähtijöitä löytyy. Selvitellään mahdollisuutta tilata pienoisbussi tms., mikä edellyttää sitovaa ilmoittautumista, n. 20-30 euron omavastuuta ja niitä lähtijöitä.

Päivä on kuitenkin varattu tähän. Vähäinen määrä pääsee henkilöautolla/henkilöautoillakin.


KESÄTAPAAMINEN 5.8.

Kesätapaaminen yhdistyksen jäsenille Jokioisten Rehtijärvellä Sie&Mie-mökillä. Ohjelmassa todennäköisesti perinteistä kesäohjelmaa eli saunomista, makkaranpaistoa, pihapelejä ym.

Osoite: Rehtijärventie 139, Jokioinen. Numerokyltti tien varressa, kyltin kohdalta tien mutkasta lähtee mökkitie, jonka päässä mökki on.

Kellonaika: Tarkentuu myöhemmin. Joskus iltapäivästä alkaen.


LOKARALLI EBW-VIIKONLOPUN YHTEYDESSÄ LOKAKUUN ALUSSA


SYYSKOKOUS VIIKOLLA 45/46


PIKKUJOULU VIIKOLLA 47