TULEVAA TOIMINTAA

Tammikuu

Pihabongausviikonloppu 25.–26.1.2020

Suomen suurin lintutapahtuma järjestetään perinteiseen tapaan tammikuun lopulla. Tarkkaile lintuja tunti kotipihallasi tai muulla sopivalla paikalla ja ilmoita havaintosi tapahtumasivulla. Kyseessä ei ole kilpailu, joten kaikki havainnot ovat ilmoittamisen arvoisia.

www.pihabongaus.fi


Tammikuun lintuilta ke 29.1. klo 18

Ilmari Häkkinen kertoo piekanasta ja petolintujen suojeluhankkeesta. Tilaisuus järjestetään Brander-salissa Forssan Kehräämöllä ja se on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa kaikki petolinnuista kiinnostuneet.


Helmikuu

Pöllöretki to 13.2. klo 16.30

Tarkoitus on kierrellä sopivilla paikoilla ja toivottavasti kuulla pöllöjen soidinta. Retki kestää parisen tuntia. Kannattaa pukeutua lämpimästi. Retkelle lähdetään Forssan kirjaston parkkipaikalta yhteiskyydeillä. Jos sää on täysin mahdoton pöllöjen kuunteluun, retki siirretään jollekin toiselle päivälle. Kannattaa seurata keskustelupalstaa mahdollisten muutosten varalta.


Helmikuun lintuilta

Aihe ja paikka ilmoitetaan myöhemminMaaliskuu

Vuosikokous + maaliskuun lintuilta 25.3. klo 18 alkaen

Lintuillan aihe ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.


Huhtikuu

Lintuilta Pehkijärvellä ti 7.4. klo 17 alkaen

Kokoonnutaan viettämään kevätiltaa Pehkijärven lintutornille ja laavulle. Tornilla saa opastusta kokeneemmilta lintuharrastajilta. Tässä on hyvä tilaisuus esim. kerätä lintuja 100-lintulajia haasteeseen! Tervetuloa kaikki linnuista kiinnostuneet. Osoite: Loukkuhuhdantie, Tammela. Tarkemman ajo-ohjeen löydät täältä:

Keväällä saappaat ovat yleensä tarpeen tornille kulkiessa.

Huhtiralli la 18.4.

Huhtiralli kisataan Jokioisten kunnan alueella. Kisa alkaa klo 6 joukkueen valitsemasta paikasta ja päättyy klo 13. Purku klo 13.15 myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Pakollinen ilmoittautuminen keskustelupalstalle viimeistään rallia edeltävänä päivänä. Perusta oma joukkue tai kysy paikkaa jostain toisesta joukkueesta.


Toukokuu

Tornien Taisto la 9.5.

Yhdistyksen torni on Urjalan Kortejärven torni. Taistoaika klo 5-13. Tornille voi kisa-aikana tulla vierailemaan ja tarkkailemaan Kortejärven linnustoa kokeneempien lintuharrastajien johdolla.

Koijärven tarkkailuvuorokausi pe-la 29.–30.5.

Tarkkaillaan Koijärven linnustoa vuorokauden ympäri klo 18-18. Tarkkailuvuoroja varataan lähempänä tapahtumaa keskustelupalstalta.