TULEVAA TOIMINTAA 2022

LOPPIAISRALLI to 6.1. klo 9-15

Lähde mukaan loppiaisralliin! Voit kisata yksin tai koota porukan. Ralliaika on klo 9-15 ja voit rallata missä päin yhdistyksen aluetta hyvänsä. Aina ei tarvitse lähteä kisaamaan tosissaan ja koko ralliajaksi. Voit laskea havaitsemasi linnut vaikkapa loppiaskävelyn ohessa.

Talvirallin kiertopalkinto menee eniten lajeja havainneelle, mutta kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kirjapalkinto. Ekona ralliin osallistuneet saavat arpajaisiin kaksi arpaa. Arvonta suoritetaan tammikuun lintuillassa. Merkitse siis kaikki ralliaikana havaitsemasi linnut ylös (havainnot-sivulla on valmiita lomakkeita) ja ilmoita tuloksesi (lajimäärä) kisakoordinaattorille myöhemmin tässä ilmoitettavaan puhelinnumeroon. Helpointa on ottaa kuva lajilistasta ja lähettää se.

Ilmoittautuminen keskustelupalstalle lähempänä loppiaista. Rallisäännöt löytyvät kisat-sivulta.


TAMMIKUUN LINTUILTA to 20.1. klo 18

Tammikuun lintuiltaa vietetään ulkona laavulla. Jutellaan nuotion äärellä linnuista, lintuharrastuksesta, yhdistyksen toiminnasta tai mistä nyt juttua syntyykään. Pukeudu lämpimästi ja ota vaikka makkaraa paistettavaksi. Laavun paikka ilmoitetaan myöhemmin.


KEVÄTKOKOUS to 24.3. klo 18

Sääntömääräiset asiat. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.


HUHTIKUUN LINTUILTA ke 13.4. klo 18

Huhtikuun lintuiltaa vietetään Pehkijärvellä Tammelassa. Tarkkaillaan Pehkijärven lintutornista kevätmuuttoa ja istuskellaan nuotion ääressä laavulla. Ota omat eväät mukaan. Tervetuloa kaikki linnuista kiinnostuneet.

Osoite: Loukkuhuhdantie, Tammela. Teurontieltä käännytään Loukkuhuhdan tielle. Autot tulee jättää Loukkuhuhtaan talon pihaan ja jatkaa matkaa kävellen peltotietä rantaan tornille (n. 1km). Kevätaikaan saappat ovat joskus tarpeen. Sään mukaan kannattaa muutenkin tietysti pukeutua.


HUHTIRALLI la 23.4. klo 6-13

Alueena tällä kertaa Tammela. Kokoa joukkue tai kisaa yksin. Rallisäännöt löytyvät kisat-sivulta. Rallin purkutapa sovitaan myöhemmin.